Onze Focus Is
Een Duurzame Toekomst

Een Duurzame Toekomst

Met locaties verspreid over de hele wereld, vinden wij het belangrijk om te weten welke gevolgen onze activiteiten hebben voor de gemeenschappen waarin onze medewerkers wonen en werken. We investeren in onze werven en materieel om nadelige milieu-effecten te minimaliseren en wij werken nauw samen met maatschappelijke groeperingen.

KLIMAATVERANDERING

Vanwege de omvang van onze operatie heeft de hoeveelheid materialen die wij recyclen al een enorm positieve impact op de CO2 uitstoot, vergeleken met de fabricage van nieuwe materialen. In de UK werd in 2019 door EMR een besparing in CO2-uitstoot gerealiseerd die gelijkstaat met wat een stad ter grootte van Glasgow in een jaar uitstoot!

Lees waarom het recyclen van uw metalen belangrijk is: klik hier

LEIDERSCHAP IN DUURZAAMHEID

EMR wil haar leiderschapspositie in duurzaam ondernemen behouden en heeft daarom geïnvesteerd in haar eigen, in-house, milieu consultancy. Dit betekent dat wij de beschikking hebben over adviezen, competenties en training van de hoogste kwaliteit. Wij kunnen daardoor een toonaangevende prestatie garanderen – en het beste advies aan onze klanten.