WAT WIJ
KOPEN

WAT WIJ KOPEN

Wij kopen alle soorten metaalschroot, tegen concurrerende prijzen: ferro metalen als ijzer en staal en non ferro metalen als aluminium, messing, brons, koper, lood en roestvrij staal.

We accepteren veel verschillende materialen; enkele materialen kunnen wij echter niet accepteren. Meer informatie over verboden en aan beperkingen onderworpen materialen/objecten vindt u hier.

FERRO METALEN

Wij accepteren bijna alle ferro metalen (ijzerhoudende metalen, die doorgaans magnetisch zijn), inclusief items uit huishoudelijk gebruik, zoals fietsen en Afgedankte Elektrische en Elektronische Apparatuur – AEEA. Daarnaast kopen wij alle soorten zwaar ijzer uit de bouw, van sloopwerkzaamheden, uit de industrie en uit diverse andere sectoren.

NON-FERRO METALEN

Wereldwijd kopen wij ruim 100 soorten non-ferro metalen in. We kopen ook complex afval dat verschillende metaalsoorten bevat, alsmede non-metal items waaruit een non ferro metaalsoort te halen valt. Ons team van non-ferro specialisten kan snel vaststellen wat u levert en u een concurrerende prijs bieden.

Bent u voornemens uw metalen aan ons te verkopen, maar wilt u eerst nog wat meer informatie? Bel (0181 - 29 12 12) of vul het contactformulier in, dan wordt u spoedig teruggebeld.

Voorbeelden van non-ferro metalen en goederen:

Aluminium velgen
Aluminium
Aluminium blikjes
Messing
Brons
Kabels
Koper
Electrische motoren
Lood
Nikkel
Roestvrij staal
Draaisel, slijpsel en vijlsel
Tin
Titanium
Zink

Katalysatoren

Wij hebben één van de grootste en meest professionele netwerken voor het inkopen van katalysatoren in de industrie. Dat stelt ons in staat zowel auto- als industriële katalysatoren te kopen tegen marktconforme prijzen. We kopen alle merken en types en u kunt rekenen op snelle betaling en administratieve verwerking.

Afgedankte Elektrische en Elektronische Apparatuur – AEEA

In Nijmegen en Alphen mogen wij Afgedankte Elektrische en Elektronische Apparatuur accepteren. Net als veel van de andere materialen die wij accepteren vraagt Afgedankte Elektrische en Elektronische Apparatuur (AEEA) een specialistische aanpak. EMR is geautoriseerd om AEEA materialen op te slaan – wij brengen die vervolgens naar een erkend verwerker van AEEA.

Voorbeelden van Afgedankte Elektrische en Elektronische Apparatuur – AEEA:

 

Electrisch speelgoed
Waterkokers
Broodroosters

VERBODEN ITEMS

De volgende materialen zijn verboden en nemen wij nooit in:

Lithium-Ion batterijen
Chroom-6
Asbest
 Radioactieve materialen of containers
PCBs (polychlorinated biphenyls)
CFKs (chloorfluorkoolwaterstoffen)
Patroonhulzen of ander explosief materiaal

HOE U ZICH VAN DEZE MATERIALEN KUNT ONTDOEN