VEELGESTELDE
VRAGEN

HOE VERKOOP IK MIJN METALEN AAN EMR?

Wij verwelkomen alle klanten - particulieren zowel als bedrijven. U heeft geen afspraak nodig om een EMR werf te bezoeken, kom gewoon langs. U vindt hier uw lokale werf, met informatie over openingstijden, contactgegevens en navigatie en hier komt u alles te weten over de soorten metalen die deze werf accepteert en over het proces van innemen, uitbetalen etc.

Als u grotere hoeveelheden metalen heeft en informatie wilt over onze afhaaldienst, bel uw lokale werf of vul ons contactformulier in. U wordt zo spoedig mogelijk teruggebeld.

WELKE PRIJZEN BETAALT EMR?

Prijzen fluctueren, op basis van de wereldmarkten, maar wij garanderen u een faire prijs - en een betrouwbare service . EMR voert een beleid van maatschappelijk verantwoord ondernemen. Wilt u meer informatie en up-to-date prijzen? Neem gerust contact op met uw lokale werf. U vindt de contactgegevens hier

MOET IK EEN ACCOUNT LATEN AANMAKEN?

Om uw metalen aan ons te kunnen verkopen moet u een account laten aanmaken. Dat gaat heel gemakkelijk: de eerste keer dat u ons bezoekt vult u een kaartje in met naam, adres, woonplaats. U krijgt dan van ons een persoonlijk pasje.

WAT MOET IK MEEBRENGEN?

Alleen als u koper wilt verkopen vragen wij u om een geldig identiteitsbewijs met foto.